Catherine Brunet

Catherine Brunet
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.10.1990
Doğum Yeri:Quebec

Kanadalı oyuncu.

Mommy (2014), Le monde de Charlotte (2000) ve Un monde à part (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Matthias ve Maxime
2018 Wolfe
2018 The Death and Life of John F. Donovan
2018 Mad Dog Labine
2018 Simon (Kısa Film)
2016 Saint-F*ck (Kısa Film)
2016 Philippe Brach: Alice (Kısa Video)
2016 Nelly
2014 La ferme des humains
2014 Mommy
1999 Souvenirs intimes
1999 Le dernier souffle
1995 Les petites annonces d'Élie: Le Volume 2 (Video)

Televizyon

2019 Les prodiges (Mini Dizi)
2019 Mouvement Deluxe
2019 Faux départs
2018 Bye-Bye
2018 Féminin/Féminin
2017 MaXi (Mini Dizi)
2017 Terreur 404
2017 Belle et Sébastien (Seslendirme)
2015 Switch & Bitch
2015 Marche à l'ombre
2015 Le Chalet
2013 Les Béliers
2012 Mauvais Karma (Seslendirme)
2011 Les Roux
2011 Juliette en direct
2008 Ramdam
2006 Un monde à part
2004 Le monde de Charlotte
2003 Mica
2000 Chartrand et Simonne

Yapımcı

2016 Saint-F*ck (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Catherine Brunet Fotoğrafları

Catherine Brunet Fotoğrafları Catherine Brunet Fotoğrafları Catherine Brunet Fotoğrafları Catherine Brunet Fotoğrafları Catherine Brunet Fotoğrafları