Catherine Hardwicke

Catherine Hardwicke
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :21.10.1955
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Helen Catherine Hardwicke'tir. Alacakaranlık (2008), On Üç (2003) ve Lords of Dogtown (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Heathen
2019 Miss Bala
2017 The Black Ghiandola (Kısa Film)
2015 There's a Place (Kısa Film)
2015 Til It Happens to You (Kısa Video)
2015 Seni Şimdiden Özledim
2014 We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to Miss (Belgesel)
2013 Plush
2011 Kız ve Kurt
2008 Alacakaranlık
2006 Meryem Ana: Hz. İsa'nın doğuşu
2005 Lords of Dogtown
2003 On Üç

Televizyon

2021 The Raven Cycle (TV Filmi)
2021 Don't Look Deeper
2020 The Lost Boys (TV Filmi)
2020 This Is Us
2016 Eyewitness
2015 Eye Candy
2014 Reckless
2013 Low Winter Sun
2012 Yürüyen Cehennem

Yapımcı

2020 Stargirl
2019 Miss Bala
2017 Dirty Lies
2015 There's a Place (Kısa Film)
2015 Seni Şimdiden Özledim
2013 Our Broken Bodies Painting the Earth: Plush the Novel Short (Kısa Film)
2013 Plush
2011 Fly Away
2011 Kız ve Kurt
2006 Meryem Ana: Hz. İsa'nın doğuşu

Televizyon

2021 Don't Look Deeper
2016 Eyewitness
2015 Eye Candy
2014 Reckless

Senaryo

2015 Til It Happens to You (Kısa Video)
2013 Plush
2003 On Üç

Görev Aldığı Yapımlar

Catherine Hardwicke Fotoğrafları

Catherine Hardwicke Fotoğrafları Catherine Hardwicke Fotoğrafları Catherine Hardwicke Fotoğrafları Catherine Hardwicke Fotoğrafları Catherine Hardwicke Fotoğrafları