Catherine Steadman

Catherine Steadman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.2.1987

İngiliz oyuncu.

Oxford Drama Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı. The Inbetweeners (2009), Fresh Meat (2013), Trying Again (2014), Bucket (2017) ve özellikle Downton Abbey (2014) dizisinin beşinci sezonunda canlandırdığı Mabel Lane Fox rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Astral Boyut
2013 The Pig Child (Kısa Film)
2013 Zamanda aşk
2012 Outpost: Black Sun
2012 Once and for All (Kısa Film)
2012 Lost Buoys (Kısa Video)
2011 Salmon Fishing in the Yemen
2010 The Story of F***
2010 Dark Room (Kısa Film)
2009 Princess Ka'iulani
2009 Dust
2008 The Portrait (Kısa Film)
2007 The Admirer (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Rook
2017 Victoria
2017 Bucket
2017 Fearless (Mini Dizi)
2016 Midsomer Murders
2016 Tutankhamun (Mini Dizi)
2014 Trying Again
2014 Mystery!
2014 Downton Abbey
2014 Quirke (Mini Dizi)
2013 Lewis
2013 Fresh Meat
2013 Breathless (Mini Dizi)
2012 Plastic Gangsters (TV Filmi)
2010 The Tudors
2010 Missing
2010 Law & Order: UK
2010 An Old Fashioned Christmas (TV Filmi)
2009 The Inbetweeners
2009 Doctors
2008 Holby City
2007 Mansfield Park (TV Filmi)
2006 The Bill

Görev Aldığı Yapımlar

Catherine Steadman Fotoğrafları

Catherine Steadman Fotoğrafları Catherine Steadman Fotoğrafları Catherine Steadman Fotoğrafları Catherine Steadman Fotoğrafları Catherine Steadman Fotoğrafları