Catrinel Marlon

Catrinel Marlon
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.10.1985
Doğum Yeri:Iasi

Romen ressam, model ve oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 2012 yılı yapımı Tutti i rumori del mare filmiyle başlamıştır. La città ideale (2012), Tutti i rumori del mare (2012) ve Tre Tocchi (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Islıkçılar
2016 La macchinazione
2015 Loro chi?
2015 Masalların Masalı
2015 L'errore (Kısa Film)
2014 Leone nel basilico
2014 Tre tocchi
2012 La città ideale
2012 Tutti i rumori del mare

Televizyon

2017 L'ispettore Coliandro
2017 La porta rossa
2016 Donne
2015 Ricette e ritratti d'attore (Mini Dizi)
2013 Kanıt Peşinde
2012 Un passo dal cielo

Görev Aldığı Yapımlar

Catrinel Marlon Fotoğrafları

Catrinel Marlon Fotoğrafları Catrinel Marlon Fotoğrafları Catrinel Marlon Fotoğrafları Catrinel Marlon Fotoğrafları Catrinel Marlon Fotoğrafları