Cédric Klapisch

Cédric Klapisch
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :4.9.1961
Doğum Yeri:Neuilly-sur-Seine

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İspanyol Pansiyonu (2002), Herkes Kendi Kedisini Arar (1996) ve Un air de famille (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır. Lola Doillon ile evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Aşkı Beklerken
2017 Ce qui nous lie
2013 La chose sûre (Kısa Film)
2013 Aşk Bilmecesi
2011 Acı Tatlı Tesadüfler
2008 Paris
2005 Les poupées russes
2003 Ni pour, ni contre (bien au contraire)
2002 İspanyol Pansiyonu
1999 Peut-être
1998 Le ramoneur des lilas (Kısa Film)
1996 Un air de famille
1996 Herkes Kendi Kedisini Arar
1995 Lumière et compagnie (Belgesel)
1994 Le péril jeune
1992 Riens du tout
1989 Ce qui me meut (Kısa Film)
1986 In Transit (Kısa Film)

Televizyon

2015 Dix pour cent
2010 Aurélie Dupont danse l'espace d'un instant (Belgesel)
1995 3000 scénarios contre un virus

Yapımcı

2019 Aşkı Beklerken
2018 Les confins du monde
2017 Ce qui nous lie
2013 Aşk Bilmecesi
2008 Paris
2000 Princesses

Televizyon

2015 Dix pour cent

Senaryo

2019 Aşkı Beklerken
2017 Ce qui nous lie
2013 Aşk Bilmecesi
2011 De Force
2011 Acı Tatlı Tesadüfler
2008 Paris
2005 Les poupées russes
2003 Ni pour, ni contre (bien au contraire)
2002 İspanyol Pansiyonu
1999 Peut-être
1998 Le ramoneur des lilas (Kısa Film)
1996 Un air de famille
1996 Herkes Kendi Kedisini Arar
1994 Le péril jeune
1992 Riens du tout
1989 Ce qui me meut (Kısa Film)
1986 In Transit (Kısa Film)

Televizyon

2013 La jeunesse a-t-elle une histoire? (Belgesel)
1995 3000 scénarios contre un virus

Oyuncu

2019 Aşkı Beklerken
2017 Ce qui nous lie
2013 La chose sûre (Kısa Film)
2013 Aşk Bilmecesi
2011 Acı Tatlı Tesadüfler
2008 Paris
2005 Les poupées russes
2003 Ni pour, ni contre (bien au contraire)
2002 İspanyol Pansiyonu
1999 Peut-être
1999 Lila Lili
1998 Le ramoneur des lilas (Kısa Film)
1996 Un air de famille
1996 Herkes Kendi Kedisini Arar
1994 Le péril jeune
1992 Riens du tout
1989 Ce qui me meut (Kısa Film)
1986 In Transit (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Cédric Klapisch Fotoğrafları

Cédric Klapisch Fotoğrafları Cédric Klapisch Fotoğrafları Cédric Klapisch Fotoğrafları Cédric Klapisch Fotoğrafları Cédric Klapisch Fotoğrafları