Celil Nalçakan

Celil Nalçakan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.7.1978
Doğum Yeri:Sivas

Türk oyuncu.

Sivas'ta, öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Kendisinden 17 yaş küçük bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesi'nde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı. 2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, son olarak Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur.

Vücudunda çok sayıda dövme bulunan oyuncu, aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Filmografi

2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2017 Ortak
2016 To Infinity and Beyond (Kısa Film)
2012 Çanakkale 1915

Televizyon

2017 Hayati ve Diğerleri
2016 Poyraz Karayel
2014 İntikam
2013 Vicdan
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Keşanlı Ali Destanı
2010 Bitmeyen Şarkı
2010 Hanımın Çiftliği
2009 Kış Masalı
2006 Sıla

Görev Aldığı Yapımlar

Celil Nalçakan Fotoğrafları

Celil Nalçakan Fotoğrafları Celil Nalçakan Fotoğrafları Celil Nalçakan Fotoğrafları Celil Nalçakan Fotoğrafları Celil Nalçakan Fotoğrafları