Cem Gelinoğlu

Cem Gelinoğlu
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :20.07.1983
Doğum Yeri:Düzce

Türk oyuncu ve senarist.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. Ali Kundilli (2015), Ali Kundilli 2 (2015) ve Şansımı Seveyim (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Aykut Enişte 2
2019 Aykut Enişte
2017 Şansımı Seveyim
2016 Yok Artık 2
2015 Ali Kundilli 2
2015 Ali Kundilli

Senaryo

2021 Aykut Enişte 2
2019 Aykut Enişte
2015 Ali Kundilli 2
2015 Ali Kundilli

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Gelinoğlu Fotoğrafları

Cem Gelinoğlu FotoğraflarıCem Gelinoğlu FotoğraflarıCem Gelinoğlu FotoğraflarıCem Gelinoğlu FotoğraflarıCem Gelinoğlu Fotoğrafları