Cem Karcı

Cem Karcı
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1982
Doğum Yeri:Gaziantep

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

1982 yılında Gaziantep'te doğmuş, 1986 yılında ailece Mardin'e taşınmışlardır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema bölümü mezunudur.

Bir arkadaşının vasıtasıyla oyuncu Zeyno Gönenç ile tanışmış ve onun vasıtasıyla 9 ay kadar Çocuklar Duymasın setinde prodüksiyon stajyerliği yapmış. Daha sonra Asmalı Konak filminde sanat stajyeri, Estağfurullah Yokuşu dizisinde reji stajyerliği yapmış hemena ardından 2-3 hafta içinde kendisini normal asistanlığa alınmıştır. Sonrasında Çağan Irmak ile Çemberimde Gül Oya dizisinde çalışmıştır. Kavak Yelleri’nde 8 bölümlük bir oyunculuk da yapmıştır.

İlk yönetmenlik ve senaristlik deneyimini 2006 yılı yapımı İade-i Ziyaret isimli kısa filmde yaşamıştır. İsmini geniş kitlelere duyurduğu ilk çalışması ise 2012 yılında yayınlanan Uçurum dizisidir. 2018 yapımı Her Şey Seninle Güzel filmi ise ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimidir.

Filmografi

2018 Her Şey Seninle Güzel
2006 İade-i Ziyaret (Kısa Film - Ayrıca Senarist)

Televizyon

2018 Gülperi
2017 Hayat Şarkısı
2015 Tatlı Küçük Yalancılar
2012 Uçurum
2014 Karadayı

Oyuncu

2007 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Karcı Fotoğrafları

Cem Karcı Fotoğrafları