Cem Okyay

Cem Okyay
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1987
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Tobo’da oyunculuk ve drama kurslarına katıldı. Devlet çok sesli gençlik korosunda 4 yıl görev yaptı. 2004-2005 sezonunda Ankara Sanat Tiyatrosu'na kursiyer olarak girdi ve sonra oyuncu olarak görev yapmaya başladı.

Filmografi

2019 Meteler

Televizyon

2014 Beni Affet
2009 Komşu Köyün Delisi
2008 Köprü

Tiyatro

2019 Beş Para Etmez
2018 Giderayak

Görev Aldığı Yapımlar

Cem Okyay Fotoğrafları

Cem Okyay Fotoğrafları Cem Okyay Fotoğrafları Cem Okyay Fotoğrafları Cem Okyay Fotoğrafları