Cemil Şahin

Cemil Şahin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.3.1986
Doğum Yeri:Trabzon

Türk oyuncu.

Trabzon doğumludur ancak Kahramanmaraş'ta büyümüştür. Çukurova Üniversitesi mezunudur. İlk oyunculuk denemesini 2010 yılında Arka Sokaklar dizisinde konuk oyuncu olarak yaptı. 2012 yılında İşler Güçler dizisinde Cavit karakterini canlandırdı. 2013 yılında Düğün Dernek filmiyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır. Gerçek manada tanınması 2014-2015 yıllarında Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı Pompacı Kartal karakteriyle olmuştur.

Filmografi

2020 Şahane Hayaller
2017 Çalgı Çengi İkimiz
2016 Olaylar Olaylar
2015 Kaçma Birader
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek

Televizyon

2015 Kardeş Payı
2012 İşler Güçler
2010 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Cemil Şahin Fotoğrafları

Cemil Şahin Fotoğrafları Cemil Şahin Fotoğrafları Cemil Şahin Fotoğrafları Cemil Şahin Fotoğrafları Cemil Şahin Fotoğrafları