Cemre Melis Çınar

Cemre Melis Çınar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.5.1991
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Mersin Toros Koleji’ni bitirmesinin ardından kazandığı Marmara Üniversitesi  Radyo-TV bölümünde eğitim görmektedir. 2005 yılından beri oyunculuk kariyerine Mask-kara Tiyatrosu’nda devam etmektedir. Uzun yıllar dans dersi alan oyuncu, ayrıca Kick Box sporuyla da ilgilenmektedir.

Filmografi

2018 İçimdeki Hazine
2017 Cenaze İşleri

Televizyon

2014 Kaçak Gelinler
2014 Elif
2014 Arka Sokaklar
2013 Muhteşem Yüzyıl

Görev Aldığı Yapımlar

Cemre Melis Çınar Fotoğrafları

Cemre Melis Çınar Fotoğrafları Cemre Melis Çınar Fotoğrafları Cemre Melis Çınar Fotoğrafları Cemre Melis Çınar Fotoğrafları Cemre Melis Çınar Fotoğrafları