Cemrehan Karakaş

Cemrehan Karakaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.6.1993
Doğum Yeri:Tekirdağ

Türk oyuncu.

Bilgi Üniversitesi Kültür ve Sanat Yönetimi Bölümü mezunudur. Aynı zamanda özel oyunculuk eğitimi de alan Cemrehan Karakaş; ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Canım Babam dizisi ile yaşamıştır. 4N1K: İlk Aşk (2018-2020), Umutsuz Ev Kadınları (2011) ve 4N1K (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 4N1K: Düğün
2018 4N1K 2
2017 4N1K

Televizyon

2020 4N1K: İlk Aşk
2015 Sen Benimsin
2014 Umutsuz Ev Kadınları
2011 Canım Babam

Görev Aldığı Yapımlar

Cemrehan Karakaş Fotoğrafları

Cemrehan Karakaş Fotoğrafları Cemrehan Karakaş Fotoğrafları Cemrehan Karakaş Fotoğrafları Cemrehan Karakaş Fotoğrafları