Ceren Kaplakarslan

Ceren Kaplakarslan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1989
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Ceren Kaplakarslan 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan’ın kızıdır. New York Film Akademisi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur.

Ceren Kaplakarslan Rafet El Roman ile yaşadığı aşkla gündeme damgasını vurmuştur. Bir dönem nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atan Ceren Kaplakarslan ve Rafet El Roman çifti bir süre önce yollarını ayırmışlardır.

Filmografi

2018 Ölü Yatırım
2017 Atçalı Kel Mehmet Efe
2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
2012 Ayaz

Televizyon

2015 Sen Benimsin

Görev Aldığı Yapımlar

Ceren Kaplakarslan Fotoğrafları

Ceren Kaplakarslan Fotoğrafları Ceren Kaplakarslan Fotoğrafları Ceren Kaplakarslan Fotoğrafları