Ceren Reis

Ceren Reis
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.12.2006
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

2006 yılında İstanbul'da doğan Ceren Reis, ilkokulda okumaktadır. Küçük yıldız Öyle Bir Geçer Zaman ki, İntikam, Poyraz Karayel gibi önemli projelerde rol almıştır. Birçok reklam filmi ve katalog çekimlerinde yer almıştır.

Filmografi

2019 Gamonya: Hayaller Ülkesi
2019 Bir Dilek Tut
2018 Bücür

Televizyon

2016 Güldüy Güldüy Show
2015 Poyraz Karayel
2014 Tanıklar
2013 İntikam

Görev Aldığı Yapımlar

Ceren Reis Fotoğrafları

Ceren Reis Fotoğrafları Ceren Reis Fotoğrafları Ceren Reis Fotoğrafları Ceren Reis Fotoğrafları