Cesar Diaz

Cesar Diaz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.9.1978
Doğum Yeri:Guatemala City

Guatemalalı senarist ve yönetmen.

Annelerimiz (2019), Ixcanul (2015) ve Territorio liberado (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Annelerimiz
2014 Territorio liberado (Belgesel)
2010 Pourquoi les hommes brûlent-ils? (Belgesel)

Senaryo

2020 Chaco
2019 Annelerimiz
2014 Territorio liberado (Belgesel)
2010 Pourquoi les hommes brûlent-ils? (Belgesel)

Yapımcı

2017 At Home

Görev Aldığı Yapımlar

Cesar Diaz Fotoğrafları

Cesar Diaz Fotoğrafları Cesar Diaz Fotoğrafları Cesar Diaz Fotoğrafları Cesar Diaz Fotoğrafları Cesar Diaz Fotoğrafları