Ceyhun Yılmaz

Ceyhun Yılmaz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.10.1976
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü mezunudur. Daha önce İktisat Fakültesi'nde okurken ikinci sınıfta bırakmıştır. 1995 yılında spor muhabirliği yapmaya başladı. 1999 yılında özel bir radyoda program yapmaya başladı.

2002 yılında Ben Sana Yanarken Şimdi Sen Kim Bilir Nerede Üşüyorsun isimli şiir kitabını çıkarttı ve bu kitabın tüm gelirini Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışladı. Aynı yıl askere gitti ve askerlik süresi boyunca birçok birlikte gösteri yaptı. 2004 yılında Kasım'ın Bıçak Yarası ve 2006 yılında El Yalnızlık kitaplarını çıkarttı. Bu iki kitabın gelirlerini de Türk Böbrek Vakfı'na bağışladı.

2003 yılında Hababam Sınıfı: Merhaba filmiyle oyunculuğa da başladı. Oyunculuktaki asıl ününü Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Ruhi karakteriyle kazanmıştır.

Filmografi

2019 Hayatta Olmaz
2018 Çakallarla Dans 5
2016 Çakallarla Dans 4
2016 Adam mısın!
2015 Bizans Oyunları: Geym of Bizans
2014 Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
2012 Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede
2012 Mutlu Aile Defteri
2010 Çakallarla Dans
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2008 Maskeli Beşler: Kıbrıs
2006 Maskeli Beşler: Irak
2006 Bir İhtimal Daha Var
2005 Maskeli Beşler: İntikam Peşinde
2004 Hababam Sınıfı Askerde
2003 Hababam Sınıfı: Merhaba

Televizyon

2017 Hile
2014 Kardeş Payı
2012 Leyla ile Mecnun
2007 Küçük Hanım Kar Tanesi (TV Filmi)
2007 Evimin Erkeği
2006 Selena
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları

Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları Ceyhun Yılmaz Fotoğrafları