Chad Stahelski

Chad Stahelski
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.9.1968
Doğum Yeri:Massachusetts

ABD'li dublör, aktör, yapımcı ve yönetmen.

1993-2013 yılları arası 73 filmde dublörlük yapmıştır. Aynı dönemde filmlerde aktörlük de yapmaya devam etmiştir. Yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği John Wick filmleri ve Brandon Lee'nin dublörlüğünü yaptığı 1994 yılı yapımı The Crow filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2017 John Wick 2
2014 John Wick

Yapımcı

2019 John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2016 Arch: The Story (Kısa Film)
2007 Fetch (Kısa Film)

Oyuncu

2007 Zor Ölüm 4.0
2007 Fetch (Kısa Film)
2005 V - V for Vendetta
2005 Constantine
2002 Kung Pow: Enter the Fist
1998 The Hunted
1998 Vampirler
1996 Kan Sporu 3 (Video)
1996 Kan Sporu 2
1996 Nemesis III: Prey Harder (Video)
1995 Fight Zone (Video)
1995 Heatseeker
1995 Nemesis 2: Nebula (Video)
1995 Spitfire
1994 Hong Kong 97
1992 Mission of Justice (Video)

Televizyon

1998 Vampir Avcısı Buffy

Görev Aldığı Yapımlar

Chad Stahelski Fotoğrafları

Chad Stahelski Fotoğrafları Chad Stahelski Fotoğrafları Chad Stahelski Fotoğrafları Chad Stahelski Fotoğrafları Chad Stahelski Fotoğrafları