Chao Deng

Chao Deng
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.1.1979
Doğum Yeri:Jiangxi

Çinli aktör ve yönetmen.

Mei ren yu (2016), Lie ri zhuo xin (2015) ve Ji jie hao (2007) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yılından beri Li Sun ile evlidir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2018 Ying
2017 Xin li zui: Cheng shi zhi guang
2017 Cheng feng po lang
2016 Qing Sheng
2016 Mei ren yu
2016 I Belonged to You
2015 Lie ri zhuo xin
2015 Jian Bing Man
2015 E gun tian shi
2014 Fen shou da shi
2014 Si da ming bu 3
2013 Zhong Guo he huo ren
2013 Si da ming bu 2
2012 Si da ming bu
2011 Mural
2011 Jian dang wei ye
2011 Ba li bao bei
2010 Yuet gwong bo hup
2010 Yong xin tiao
2010 Dedektif Dee: Gizemli Alev
2009 Jian guo da ye
2008 Li Mi de caixiang
2008 Ai qing hu jiao zhuan yi II: Ai qing zuo you
2007 Ji jie hao

Televizyon

2017 Fu he da shi
2015 Benpao ba xiongdi
2009 Yi tian tu long ji
2007 Tian mi mi
2006 Shao nian bao qing tian
2006 Nv ren bu ku

Yönetmen

2015 E gun tian shi
2014 Fen shou da shi

Görev Aldığı Yapımlar

Chao Deng Fotoğrafları

Chao Deng Fotoğrafları Chao Deng Fotoğrafları Chao Deng Fotoğrafları Chao Deng Fotoğrafları Chao Deng Fotoğrafları