Charles Berling

Charles Berling
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.4.1958
Doğum Yeri:Seine

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Babası doktor, annesi ise İngilizce öğretmenidir. İki yaşında ailesiyle birlikte Paris'ten ayrılıp bir süre Toulon ve Haiti'de yaşadılar. Belçika'da lisede oyunculuk eğitimi almıştır. Tendeki Tuz (1992), Just Friends (1993), Gülünç İlişkiler (1996), L'ennui (1998) ve Stardom (2000) filmleriyle tanınmıştır.

L'ennui filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında César Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Stardom filmi ise Cannes Film Festivali'nde gösterilmiştir. Oyuncu Emile Berling'in babasıdır.

Filmografi

2019 Blanche comme neige
2019 Exfiltrés
2019 Celle que vous croyez
2018 Un beau voyou
2018 Siyah Nehir
2017 Marvin ou la belle éducation
2017 Ensemble, c'est possible! (Kısa Film - Anlatıcı)
2016 O Kadın
2016 Marie Curie
2016 Le premier coup (Kısa Film)
2016 Le correspondant
2016 Le coeur en braille
2015 On voulait tout casser
2014 L'enquête
2013 Son Moda Aşk
2012 Le prénom
2012 Comme un homme
2011 Propriété interdite
2010 Krach
2010 Insoupçonnable
2009 Before Sundown (Kısa Film)
2008 Yaz Saati
2008 Sessiz Kaos
2008 Par suite d'un arrêt de travail...
2007 Les murs porteurs
2006 L'homme de sa vie
2006 Je pense à vous
2005 Terketme Sanatı
2005 La maison de Nina
2005 J'ai vu tuer Ben Barka
2005 Grabuge!
2004 Agents secrets
2003 Père et fils
2003 Le soleil assassiné
2003 Je reste!
2002 Filles perdues, cheveux gras
2002 Demonlover
2002 Cravate club
2001 Un jeu d'enfants
2001 Les âmes fortes
2001 Fils de zup
2001 Comment j'ai tué mon père
2001 15 août
2000 Une affaire de goût
2000 Stardom
2000 Scènes de crimes
2000 Les destinées sentimentales
2000 Comédie de l'innocence
1999 Un pont entre deux rives
1999 Fait d'hiver
1998 Un dimanche matin à Marseille: Renaud (Kısa Film)
1998 La cloche (Kısa Film)
1998 L'inconnu de Strasbourg
1998 L'ennui
1998 Ceux qui m'aiment prendront le train
1997 Obsession
1997 Nettoyage à sec
1997 Les palmes de M. Schutz
1996 Love, etc.
1996 Gülünç İlişkiler
1995 Pullman paradis
1995 Nelly ve mösyö arnaud
1995 Le fabuleux destin de Madame Petlet
1995 L'âge des possibles
1994 Un dimanche à Paris
1994 Petits arrangements avec les morts
1994 Dernier stade
1994 Consentement mutuel
1993 Louis, enfant roi
1993 Just Friends
1993 Couples et amants
1992 Tendeki Tuz
1982 Meurtres à domicile

Televizyon

2017 Glacé
2017 Capitaine Marleau
2016 Trepalium (Mini Dizi)
2015 Une nuit au Grévin (TV Filmi - Anlatıcı)
2015 Tu es mon fils (TV Filmi)
2012 Nos retrouvailles (TV Filmi)
2012 Le reste du monde (TV Filmi)
2011 Beyrouth hôtel (TV Filmi)
2008 Myster Mocky présente (Mini Dizi)
2008 L'abolition (TV Filmi)
2007 Notable donc coupable (TV Filmi)
2006 Marie-Antoinette (TV Filmi - Seslendirme)
2006 Inséparables
2005 Permis d'aimer (TV Filmi)
2005 Dalida (TV Filmi)
2002 Jean Moulin (TV Filmi)
1998 Une femme à suivre (TV Filmi)
1995 La grande collection
1992 La femme à l'ombre (TV Filmi)
1990 Sniper (TV Filmi)
1990 Monstre aimé (TV Filmi)
1989 Laura und Luis (Mini Dizi)
1989 Condorcet (Mini Dizi)
1988 Les nouveaux chevaliers du ciel
1988 Le crépuscule des loups (TV Filmi)

Yönetmen

2016 Dominique Barletta conductrice-square/Arte (Belgesel)
1998 La cloche (Kısa Film)

Televizyon

2009 Sur les traces de Gustave Eiffel (Belgesel TV Filmi)

Senaryo

2016 Dominique Barletta conductrice-square/Arte (Belgesel)
1998 La cloche (Kısa Film)

Televizyon

1990 Monstre aimé (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Charles Berling Fotoğrafları

Charles Berling Fotoğrafları Charles Berling Fotoğrafları Charles Berling Fotoğrafları Charles Berling Fotoğrafları Charles Berling Fotoğrafları