Charlie McDermott

Charlie McDermott
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.4.1990
Doğum Yeri:Pennsylvania

ABD'li oyuncu.

Sex Drive (2008), Donmuş Irmak (2008) ve Hot Tub Time Machine (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Countdown
2018 Şipşak Aile
2015 Three Days Kısa Film
2015 ImagiGARY
2015 Slow Learners
2010 Good Grief Kısa Film
2010 Morning
2010 Hot Tub Time Machine
2008 Oh My Captain! Kısa Film
2008 Sex Drive
2008 Donmuş Irmak
2008 Holy Sapien Kısa Film
2007 All Along
2007 The Ten
2006 Disappearances
2005 Keeping Up with the Kids Short
2004 Köy

Televizyon

2019 Unbelievable
2018 The Middle
2017 Future Man
2015 Super Clyde (TV Filmi)
2010 Bond of Silence (TV Filmi)
2009 Private Practice
2009 Medium
2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV Filmi)
2009 Safe Harbor (TV Filmi)
2009 Little Hollywood (TV Filmi)
2008 The Office
2008 Generation Gap (TV Filmi)
2005 Franklin Charter (TV Filmi)
2004 Windy Acres

Yönetmen

2018 Layla (Kısa Film)
2015 ImagiGARY

Televizyon

2017 The Middle

Yapımcı

2018 Layla (Kısa Film)
2015 ImagiGARY

Senaryo

2018 Layla (Kısa Film)
2015 ImagiGARY

Görev Aldığı Yapımlar

Charlie McDermott Fotoğrafları

Charlie McDermott Fotoğrafları Charlie McDermott Fotoğrafları Charlie McDermott Fotoğrafları Charlie McDermott Fotoğrafları Charlie McDermott Fotoğrafları