Charlotte Beaumont

Charlotte Beaumont
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.07.1995
Doğum Yeri:Watford

İngiliz aktris.

ITV suç draması Broadchurch filminde canlandırdığı Chloe Latimer rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Butterfly Kisses
2016 The Windmill Massacre
2015 Balcony (Kısa Film)
2015 Is This Thing On? (Kısa Film)
2015 Jupiter Yükseliyor
2014 Charity (Kısa Film)
2012 6 Bullets
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2009 Mixtape (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Break
2016 Obsession: Dark Desires
2016 Inspector Barnaby
2015 Waterloo Road
2014 Tommy Cooper: Not Like That, Like This (TV Filmi)
2013 Broadchurch
2013 Coming Up
2012 Skins - Hautnah
2010 Holby City
2010 Doctors
2010 EastEnders

Görev Aldığı Yapımlar

Charlotte Beaumont Fotoğrafları

Charlotte Beaumont FotoğraflarıCharlotte Beaumont FotoğraflarıCharlotte Beaumont FotoğraflarıCharlotte Beaumont FotoğraflarıCharlotte Beaumont Fotoğrafları