Cherry Jones

Cherry Jones
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.11.1956
Doğum Yeri:Tennessee

ABD'li oyuncu.

İşaretler (2002), Kusursuz Fırtına (2000) ve Köy (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Eyes of Tammy Faye
2019 Wine Country
2019 Öksüz Brooklyn
2019 New York'ta Yağmurlu Bir Gün
2019 The Friend
2018 Silinmis Çocuk
2017 The Party
2016 Viski Tango Fokstrot
2015 Knight of Cups
2015 I Saw the Light
2014 Günler ve Geceler
2011 Yılbaşı Gecesi
2011 Kukla
2009 Anneler ve kızları
2009 Amelia
2008 Blood Never Dry: Child Soldiers in Africa (Kısa Video)
2007 The Breakfast. (Kısa Film)
2005 Swimmers
2004 Ocean's 12
2004 Köy
2002 İşaretler
2002 Aramızda Kalsın
2000 Tatlı Bela
2000 Kusursuz Fırtına
1999 Cradle Will Rock
1998 Atlara Fısıldayan Adam
1997 Julian Po
1995 Polio Water (Short)
1992 Yatağımdaki Kız
1987 The Big Town
1987 Gün Işığı

Televizyon

2020 Defending Jacob (Mini Dizi)
2020 Rain (Mini Dizi)
2019 Succession
2019 Chimerica
2019 The Handmaid's Tale
2019 Transparent
2018 Portlandia
2017 American Crime
2016 Mercy Street
2016 Kara Ayna
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
2012 Awake
2010 24
2008 24 (TV Filmi)
2005 Clubhouse
2004 The West Wing
2002 American Experience (Belgesel Dizi - Anlatıcı)
2001 Frasier
2001 What Makes a Family (TV Filmi)
2000 Cora Unashamed (TV Filmi)
1999 The Lady in Question (TV Filmi)
1999 Murder in a Small Town (TV Filmi)
1993 Tribeca
1992 Loving
1987 Spenser: For Hire
1986 Alex: The Life of a Child (TV Filmi)
1986 Adam's Apple (TV Filmi)
1983 O'Malley (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Cherry Jones Fotoğrafları

Cherry Jones Fotoğrafları Cherry Jones Fotoğrafları Cherry Jones Fotoğrafları Cherry Jones Fotoğrafları Cherry Jones Fotoğrafları