Chloé Mazlo

Chloé Mazlo
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.10.1983
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen.

Deyrouth (2010), Lübnan Semaları (2020) Küçük Çakıllar (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2015 Büyük Oyun

Yönetmen

2020 Lübnan Semaları

Senaryo

2020 Lübnan Semaları

Kısa Film

2019 Asmahan la diva
2014 Küçük Çakıllar
2013 Agit Pop
2010 Deyrouth

Yönetmen

2019 Asmahan la diva
2017 Pense-moi
2016 Diamenteurs
2015 Conte de fées à l'usage des moyennes personnes
2014 Küçük Çakıllar
2010 Deyrouth

Senaryo

2019 Asmahan la diva
2016 Diamenteurs
2015 Conte de fées à l'usage des moyennes personnes
2014 Küçük Çakıllar
2010 Deyrouth

Görev Aldığı Yapımlar

  • Lübnan Semaları, Sous le ciel d'Alice / Skies of Lebanon , 2020, Yönetmen,Senarist

Chloé Mazlo Fotoğrafları

Chloé Mazlo FotoğraflarıChloé Mazlo FotoğraflarıChloé Mazlo FotoğraflarıChloé Mazlo Fotoğrafları