Chloé Zhao

Chloé Zhao
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :31.3.1982
Doğum Yeri:Pekin

Çin asıllı ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Songs My Brothers Taught Me (2015), Binici (2017) ve Eternals (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Eternals
2017 Binici
2015 Songs My Brothers Taught Me
2011 Benachin (Kısa Film)
2010 Daughters (Kısa Film)
2009 The Atlas Mountains (Kısa Film)
2008 Post (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Binici
2015 Songs My Brothers Taught Me
2010 Daughters (Kısa Film)
2009 Simple Pleasures (Kısa Film)
2009 The Atlas Mountains (Kısa Film)
2008 Post (Kısa Film)
2008 Helen's First Date in Two Years (Kısa Film)

Senaryo

2017 Binici
2015 Songs My Brothers Taught Me
2010 Daughters (Kısa Film)
2009 The Atlas Mountains (Kısa Film)
2008 Post (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Chloé Zhao Fotoğrafları

Chloé Zhao Fotoğrafları Chloé Zhao Fotoğrafları Chloé Zhao Fotoğrafları Chloé Zhao Fotoğrafları Chloé Zhao Fotoğrafları