Chris Cooper

Chris Cooper
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :9.7.1951
Doğum Yeri:Kansas City

ABD'li oyuncu.

Şüphe ve Ceza (1991), Para Treni (1995), Öldürme zamanı (1996), Lonesome Dove (1989) ve Return to Lonesome Dove (1993) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2002 yılı yapımı Adaptation. filmiyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında bir Oscar ve bir de Altın Küre ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2021 Light on Broken Glass
2020 Irresistible
2019 Küçük Kadınlar
2019 Henrietta Bulkowski (Kısa Film)
2019 A Beautiful Day in the Neighborhood
2017 Arabalar 3 (Seslendirme)
2016 Gecenin Kanunu
2015 Yeniden Başla
2015 Coming Through the Rye
2014 İnanılmaz Örümcek-Adam 2
2013 Aile Sırları
2012 Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God (Belgesel - Seslendirme)
2012 Geçmişin Sırları
2011 Muppets
2010 Hırsızlar Şehri
2010 Büyük Adamlar
2010 Amigo
2010 The Tempest
2010 Beni Unutma
2009 Arkadaşım Canavar (Seslendirme)
2008 Seni Seviyorum New York
2007 Married Life
2007 Krallık
2007 İhanet
2005 Syriana
2005 Kavanoz Kafa
2005 Capote
2004 Medusa Darbesi
2004 Gümüş Şehir
2003 Zafer Yolu
2002 Tersyüz
2002 Geçmişi Olmayan Adam
2002 Bilinmeyen Yol
2000 Vatansever
2000 Ben, Kendim ve Sevgilim
1999 The 24 Hour Woman
1999 Ekim Düşü
1999 Amerikan Güzeli
1998 Büyük Umutlar
1998 Atlara Fısıldayan Adam
1996 Yalnız Kovboy
1996 The Why Store: Father (Kısa Video)
1996 Öldürme Zamanı
1996 Boys
1995 Pharaoh's Army
1995 Para Treni
1993 Bu Çocuğun Hayatı
1991 Şüphe ve Ceza
1991 City of Hope
1990 To the Moon, Alice (Kısa Film)
1990 Thousand Pieces of Gold
1987 Non date da mangiare agli animali (Kısa Film)
1987 Matewan

Televizyon

2020 Homecoming
2016 11.22.63 (Mini Dizi)
2012 The Corrections (TV Filmi)
2008 American Experience (Belgesel - Seslendirme)
2003 My House in Umbria (TV Filmi)
1997 Breast Men (TV Filmi)
1997 Alone (TV Filmi)
1996 Law & Order
1996 The Deliverance of Elaine (TV Filmi)
1994 One More Mountain (TV Filmi)
1993 Return to Lonesome Dove (Mini Dizi)
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV Filmi)
1992 Bed of Lies (TV Filmi)
1991 In Broad Daylight (TV Filmi)
1991 Darrow (TV Filmi)
1990 Lifestories
1990 A Little Piece of Sunshine (TV Filmi)
1989 Lonesome Dove (Mini Dizi)
1988 Kanun Namına
1988 American Playhouse
1987 The Equalizer
1985 Another World

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Cooper Fotoğrafları

Chris Cooper Fotoğrafları Chris Cooper Fotoğrafları Chris Cooper Fotoğrafları Chris Cooper Fotoğrafları Chris Cooper Fotoğrafları