Chris Mul

Chris Mul
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Hitman (2013), Astral Boyut (2018) ve Blood (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Astral
2014 Debt (Kısa Film)
2013 The Hitman (Kısa Film)
2012 Raw (Kısa Film)

Televizyon

2015 Two Line Terrors

Yapımcı

2019 Blood (Kısa Film)
2018 Astral
2014 Debt (Kısa Film)
2014 Higher (Kısa Film)
2013 Fish (Kısa Film)
2013 Leave Your Heart at the Door (Kısa Film)
2013 The Hitman (Kısa Film)
2012 Raw (Kısa Film)

Televizyon

2015 Two Line Terrors

Senaryo

2018 Astral
2013 The Hitman (Kısa Film)

Televizyon

2015 Two Line Terrors

Oyuncu

2013 Fish (Kısa Film)
2012 Düğün Videosu (Kısa Film)
2012 Raw (Kısa Film)
2012 The Lot (Kısa Film)
2012 Wonderland (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Mul Fotoğrafları

Chris Mul Fotoğrafları Chris Mul Fotoğrafları Chris Mul Fotoğrafları Chris Mul Fotoğrafları Chris Mul Fotoğrafları