Chris Sullivan

Chris Sullivan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :19.7.1980
Doğum Yeri:Foxborough, Massachusetts

Amerikalı aktör ve müzisyen. Cinemax draması The Knick'de canlandırdığı Tom Cleary karakteriyle tanınmaya başladı.

A Gifted Man (2012), Elementary, Law & Order: Special Victims Unit ve The Americans (2013) gibi dizilerde yer aldı.

Filmografi

2017 Guardians of the Galaxy-2
2016 Morgan
2016 Imperium
2016 Live by Night
2014 The Drop
2008 North Starr
2012 Death and the Red Dress (Kısa Film)
2008 Sugar (Kısa Film)

Televizyon

2016 Stranger Things
2016 This Is Us
2014 The Normal Heart (TV Filmi)
2014 Where's This Party? (Web Dizisi)
2014 Peter Pan Live!
2014 The Knick
2013 Elementary
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2013 The Americans
2012 A Gifted Man
2011 Weekends at Bellevue (TV Filmi)
2010 Pleading Guilty (TV Filmi)

Tiyatro

1996 Chicago
2010 Lombardi
2012 Nice Work If You Can Get It

Görev Aldığı Yapımlar

Chris Sullivan Fotoğrafları

Chris Sullivan Fotoğrafları Chris Sullivan Fotoğrafları Chris Sullivan Fotoğrafları Chris Sullivan Fotoğrafları Chris Sullivan Fotoğrafları