Christine Choueiri

Christine Choueiri
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Lübnanlı aktris.

Hakaret (2017), Taif Al-Madina (2000) ve The Stream (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Hakaret
2015 Salwa (Kısa Film)
2015 The Stream (Kısa Film)
2014 Undefined (Kısa Film)
2013 Hanine (Kısa Film)
2013 Kaleidoscope (Kısa Film)
2013 Ghadi
2010 Ge.hen'nah (Kısa Film)
2001 Esmoha La (TV Dizisi)
2000 Taif Al-Madina

Görev Aldığı Yapımlar

Christine Choueiri Fotoğrafları

Christine Choueiri Fotoğrafları Christine Choueiri Fotoğrafları Christine Choueiri Fotoğrafları Christine Choueiri Fotoğrafları Christine Choueiri Fotoğrafları