Christine Donlon

Christine Donlon
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İngiliz aktris ve senarist.

Entourage (2015), Escape Room (2017) ve Casual (2015) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Animal Among Us
2017 Escape Room
2017 Bad Match
2016 I Hate Your Laugh! (Kısa Film)
2016 Slouching Towards Bethlehem (Kısa Film)
2016 The Last Room
2016 The Long Way Home (Kısa Film)
2015 Month to Month (Kısa Film)
2015 Entourage
2015 Urban Foraging (Kısa Film)
2014 Two Dudes (Kısa Video Film)
2012 Reflection of the Life (Kısa Film)
2012 Indigo Children
2012 Witch Lake Manor (Kısa Film)
2012 Douchebags (Kısa Film)
2010 Goodnight Elizabeth (Kısa Film)

Televizyon

2016 Awesome Pet Thoughts
2016 Swedish Dicks
2016 Casual
2015 Agent X
2014 Franklin & Bash
2014 Extant
2013 How I Met Your Mother
2013 Professional Friend
2011 Femme Fatales (Ayrıca Senarist)
2011 Dedikoducu Kız
2010 Louie

Görev Aldığı Yapımlar

Christine Donlon Fotoğrafları

Christine Donlon Fotoğrafları Christine Donlon Fotoğrafları Christine Donlon Fotoğrafları Christine Donlon Fotoğrafları Christine Donlon Fotoğrafları