Christoph Sanders

Christoph Sanders
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.04.1988
Doğum Yeri:Kuzey Karolina

ABD'li oyuncu.

Ghost Whisperer (2008-2010), Last Man Standing (2011-2020) ve Big Kill (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Cane & Boyd (Kısa Film)
2020 Faith Based
2019 Big Kill
2009 Bunlar Nasıl Sarışın? (Video)
2007 Hounddog

Televizyon

2020 Last Man Standing
2011 Kanıt Peşinde
2010 Bir Çift Kral
2010 Lies in Plain Sight (TV Filmi)
2010 Ghost Whisperer
2007 Family of the Year

Görev Aldığı Yapımlar

Christoph Sanders Fotoğrafları

Christoph Sanders FotoğraflarıChristoph Sanders FotoğraflarıChristoph Sanders FotoğraflarıChristoph Sanders FotoğraflarıChristoph Sanders Fotoğrafları