Christopher Abbott

Christopher Abbott
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.2.1986
Doğum Yeri:Connecticut

ABD'li oyuncu.

Tam adı Christopher Jacob Abbott'tur. James White (2015), Gece Gelen (2017) ve Viski Tango Fokstrot (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 On the Count of Three
2020 The World to Come
2020 Possessor
2020 Black Bear
2019 Full-Dress
2018 Vox Lux
2018 Ay'da İlk İnsan
2018 Piercing
2018 Tyrel
2017 Tatlı Virginia
2017 Gece Gelen
2016 Whiskey Tango Foxtrot
2016 Yeni Bir Hayat
2015 James White
2015 The Girlfriend Game (Kısa Film – Seslendirme)
2015 Criminal Activities
2014 Uyurgezer
2014 En Şiddetli Sene
2013 1009 (Kısa Film)
2013 Roshambo (Kısa Video)
2013 All That I Am
2013 The Exit Room (Kısa Film)
2012 Hello I Must Be Going
2012 Father/Son (Kısa Film)
2012 Art Machine
2011 Paranoya

Televizyon

2020 Homemade
2019 Catch-22 (Mini Dizi)
2018 Sandra
2017 The Sinner
2016 Girls
2013 Enlightened
2010 New York - Section criminelle
2010 Law & Order: Criminal Intent
2009 Nurse Jackie

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Abbott Fotoğrafları

Christopher Abbott Fotoğrafları Christopher Abbott Fotoğrafları Christopher Abbott Fotoğrafları Christopher Abbott Fotoğrafları Christopher Abbott Fotoğrafları