Christopher Kirby

Christopher Kirby
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Avustralyalı aktör

Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003) ve Iron Sky (2012) filmleriyle adını duyurmuştur. Ama daha çok The Saddle Club filminde canlandırdığı Mitch Hanson rolüyle tanınmıştır. 

1999 yılında kalıcı olarak Avustralya'ya taşınmıştır.

Filmografi

2019 Dora the Explorer
2018 Upgrade
2018 Blood Vessel
2018 Back of the Net
2017 Life of the Party
2017 That's Not Me
2017 Speaking Daggers (Kısa Film)
2017 Solus (Kısa Film)
2017 Liz Drives (Kısa Film)
2016 Arrowhead
2014 Zamanın Ötesinde
2014 The Apprentice (Kısa Film)
2013 Çatlak Film
2012 Iron Sky
2012 3010 Children of the Revenant (Kısa Film)
2011 Frank & Jerry
2010 I Love You Too
2009 Vampir İmparatorluğu
2009 Mao's Last Dancer
2006 Macbeth
2005 Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in Intikami
2004 Strange Bedfellows
2003 Visitors
2003 Matrix Revolutions
2003 Matrix Reloaded
2002 Queen of the Damned
2002 Crackerjack
1997 Eat Your Heart Out

Televizyon

2018 We Were Tomorrow
2018 Secret City
2018 Interface
2017 Wolf Creek
2017 Shakespeare Republic
2016 Hunters
2015 The Divorce
2013 Camp
2007 The Starter Wife (Mini Dizi)
2006 Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (Mini Dizi)
2005 All Saints
2004 Salem's Lot
2003 Evil Never Dies (TV Filmi)
2002 Marshall Law
2002 A Ring of Endless Light (TV Filmi)
2001 The Saddle Club
2001 Ponderosa
2001 Crash Zone
2000 BeastMaster
2000 The Lost World
2000 The Games
2000 Chameleon 3: Dark Angel (TV Filmi)
1999 Linc's
1997 Heartbreak High
1996 The Fresh Prince of Bel-Air
1996 The Burning Zone
1995 Space: Above and Beyond
1995 Okyanus Kızı
1995 Flipper
1994 The Damnation of Harvey McHugh
1994 Neighbours
1992 The Late Show
1990 Quantum Leap
1990 Gabriel's Fire

Video Oyunları (Seslendirme)

2005 Heroes of the Pacific
2003 Jurassic Park: Operation Genesis
2003 Enter the Matrix

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Kirby Fotoğrafları

Christopher Kirby Fotoğrafları Christopher Kirby Fotoğrafları Christopher Kirby Fotoğrafları Christopher Kirby Fotoğrafları Christopher Kirby Fotoğrafları