Christopher McQuarrie

Christopher McQuarrie
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.10.1968
Doğum Yeri:New Jersey

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Christopher Allen McQuarrie'dir. Senarist, yapımcı ve yönetmenliğini yaptığı Görevimiz Tehlike seri filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca senaristliğini de üstlendiği 1993 yapımı Medya Kurbanları ve 1995 yapımı Olağan Şüpheliler isimli filmlerde oyunculuk da yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Mission: Impossible 8
2021 Mission: Impossible 7
2018 Mission: Impossible - Yansımalar
2015 Görevimiz Tehlike 5
2012 Jack Reacher
2000 The Way of the Gun

Yapımcı

2022 Mission: Impossible 8
2021 Mission: Impossible 7
2018 Mission: Impossible - Yansımalar
2016 Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2008 Operasyon Valkyrie

Televizyon

2010 Persons Unknown

Senaryo

2022 Mission: Impossible 8
2021 Mission: Impossible 7
2020 Top Gun: Maverick
2018 Mission: Impossible - Yansımalar
2017 Mumya
2015 Görevimiz Tehlike 5
2014 Yarının Sınırında
2013 Dev Avcısı Jack
2012 Jack Reacher
2010 Turist
2008 Operasyon Valkyrie
2000 The Way of the Gun
1995 Olağan Şüpheliler
1993 Medya Kurbanları

Televizyon

2010 Persons Unknown
1997 The Underworld (TV Filmi)
1994 NYPD Blue

Oyuncu

1995 Olağan Şüpheliler
1993 Medya Kurbanları

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher McQuarrie Fotoğrafları

Christopher McQuarrie Fotoğrafları