Christopher Renz

Christopher Renz
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Antebellum (2020), Canvases of Courage (2016) ve 17 Seventeen (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Antebellum
2016 Canvases of Courage (Belgesel)

Kısa Film

2018 Shame
2018 The Glass House (We Never Saw It Coming)
2018 Duke Dumont & Ebenezer: Inhale (Video)
2018 Khalid & Normani: Love Lies (Video )
2017 Versus
2017 Sticky Situation (Video)
2017 Kill Jay-Z (Video)
2017 17 Seventeen (Video)
2016 Against the Wall

Yapımcı

2020 Antebellum

Senaryo

2020 Antebellum
2017 Kill Jay-Z (Kısa Video)
2017 17 Seventeen (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Christopher Renz Fotoğrafları

Christopher Renz Fotoğrafları Christopher Renz Fotoğrafları Christopher Renz Fotoğrafları Christopher Renz Fotoğrafları Christopher Renz Fotoğrafları