Ciaran Flynn

Ciaran Flynn
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1995
Doğum Yeri:Belfast

Kuzey İrlandalı aktör.

İlk kez 2007 yılı yapımı 48 Angels filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. Robin Hood (2010), Robot Overlords (2014) ve Açlık (2008) filmleriyle tanınmıştır. Flynn Açlık filminde Michael Fassbender'in canlandırdığı Bobby karakterinin çocukluğunu oynamıştır.

Filmografi

2018 The Devil's Doorway
2016 Noob (Kısa Film)
2016 The Truth Commissioner
2015 Insulin (Kısa Film)
2015 Prison Door (Kısa Film)
2015 The Survivalist
2014 Robot Overlords
2010 The Terms (Kısa Film)
2010 Grand Mal (Kısa Film)
2010 Robin Hood
2009 The Race
2008 Call Me Son (Kısa Film)
2008 Açlik
2007 Cregan (Kısa Film)
2007 48 Angels

Televizyon

2018 Death and Nightingales (Mini Dizi)
2018 Derry Girls
2015 The Frankenstein Chronicles
2014 Scúp
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV Filmi)
2011 Primeval

Görev Aldığı Yapımlar

Ciaran Flynn Fotoğrafları

Ciaran Flynn Fotoğrafları Ciaran Flynn Fotoğrafları Ciaran Flynn Fotoğrafları Ciaran Flynn Fotoğrafları