Çiğdem Onat

Çiğdem Onat
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.05.1939
Doğum Yeri:Ankara

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu. Tam adı Çiğdem Selışık Onat'tır.

1939 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu, Robert Kolej'deki eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne başladı. Lisans eğitimine devam ettiği süreçte Genç Oyuncular'ın kurucuları arasında yer aldı.

Filmografi

2017 Yol Ayrımı
2017 İstanbul Kırmızısı
2017 Non-Transferable
2016 Çırak
1987 Nebuni de legat

Ödülleri

2016 27. Ankara Uluslararası Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Çırak
2015 52. Uluslararası Antalya Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Çırak

Görev Aldığı Yapımlar

Çiğdem Onat Fotoğrafları

Çiğdem Onat FotoğraflarıÇiğdem Onat FotoğraflarıÇiğdem Onat FotoğraflarıÇiğdem Onat FotoğraflarıÇiğdem Onat Fotoğrafları