Cihan Ercan

Cihan Ercan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.5.1984
Doğum Yeri:Ankara

Türk dublajcı, sporcu ve oyuncu ve senarist.

Tam adı Mehmet Cihan Ercan'dır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Lisanlı olarak hentbol ve eskrim oynamış, daha sonra oyunculuğa merak salınca sporu bırakmıştır. Leyla ile Mecnun dizisi ile geniş kitlelerce tanınan Cihan Ercan daha sonra Ben de Özledim dizisinde rol almıştır.

Filmografi

2020 Aşk Çağırırsan Gelir
2018 Arapsaçı
2017 Salur Kazan: Zoraki Kahraman
2016 Kaçma Birader
2015 Kara Bela
2014 Deliha
2014 Bana Masal Anlatma
2013 Erkek Tarafı Testosteron
2007 Bitmeyen Makarna (Kısa Film)

Televizyon

2018 Erkenci Kuş
2017 No: 309
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)
2013 Ben de Özledim
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Bir Ömür Yetmez
2009 Komşu Köyün Delisi
2007 Suç Dosyası

Görev Aldığı Yapımlar

Cihan Ercan Fotoğrafları

Cihan Ercan Fotoğrafları Cihan Ercan Fotoğrafları Cihan Ercan Fotoğrafları Cihan Ercan Fotoğrafları Cihan Ercan Fotoğrafları