Ciro Guerra

Ciro Guerra
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.2.1981
Doğum Yeri:Cesar

Kolombiyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

El abrazo de la serpiente (2015), Los viajes del viento (2009) and Göç Mevsimi / Pájaros de verano (2018) filmleriyle tanınmıştır. 2016'dan beri 'Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi' (AMPAS) üyesi ve 2017 yılında düzenlenen 52. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde 'Resmi Yarışma' jürisi olarak görev yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Barbarları Beklerken
2018 Göç Mevsimi
2015 El abrazo de la serpiente
2009 Los viajes del viento
2004 La sombra del caminante

Televizyon

2019 Frontera Verde

Yapımcı

2018 Göç Mevsimi

Senaryo

2018 Göç Mevsimi
2015 El abrazo de la serpiente
2009 Los viajes del viento
2004 La sombra del caminante

Görev Aldığı Yapımlar

Ciro Guerra Fotoğrafları

Ciro Guerra Fotoğrafları Ciro Guerra Fotoğrafları Ciro Guerra Fotoğrafları Ciro Guerra Fotoğrafları Ciro Guerra Fotoğrafları