CJ Jones

CJ Jones
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.9.1950
Doğum Yeri:Missouri

ABD'li aktör.

Tam adı Charles Paul Jones'tur. Cold Case (2003), Fraiser (2003) dizileri ve Tam Gaz (2017) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 CODA (Kısa Film)
2019 Door in the Woods 
2017 Tam Gaz 
2011 White Space (Kısa Film)
2003 I Wrote That! Volume Two (Kısa Video)

Televizyon

2019 This Close
2018 Castle Rock
2007 Lincoln Heights
2003 Frasier
2003 Cold Case
1991 A Different World

Görev Aldığı Yapımlar

CJ Jones Fotoğrafları

CJ Jones Fotoğrafları CJ Jones Fotoğrafları CJ Jones Fotoğrafları CJ Jones Fotoğrafları CJ Jones Fotoğrafları