Claes Bang

Claes Bang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.4.1967

Danimarkalı aktör ve müzisyen. Asıl adı Claes Kasper Bang'dir.

1996'da Danimarka Ulusal Tiyatro Enstitüsü'nden mezun olduktan sonra Danimarka'da tiyatro ve televizyonda rol aldı. 2002'den bu yana Jan Guillou'nun 2015'te Londra'daki St. James Theatre'da İngilizce dil versiyonu da dahil olmak üzere monolog gerçekleştirdi.

Ruben Östlund'un 2017 filmi The Square'de sanat müzesi küratörü Christian'ın öncülüğünü üstlendi ve 2017 Cannes Film Festivali'nde Palme d'Or'ı kazandı.

2010 yılında stilist Lis Louis-Jensen ile evlendi.

Ayrıca This Is Not America adıyla müzik yapmaktadır.

Filmografi

2017 Hotel Boy (Kısa Film)
2017 Kare
2015 Rettet Raffi!
2014 Unga Sophie Bell
2013 For livet (Kısa Film)
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2011 Dschungelkind
2009 Bastarden (Kısa Film)
2008 Make My Day (Kısa Film)
2008 Blå mænd
2007 Carls engle (Kısa Film)
2006 En soap
2005 Danmarks sjoveste mand (Kısa Film)
2005 Far til fire gi'r aldrig op
2005 Nynne
2003 Regel nr. 1
2001 Se mig nu (Kısa Film)
1999 Under overfladen
1998 Når mor kommer hjem...

Televizyon

2016 SOKO Köln
2015 Sibel & Max
2015 Überleben an der Scheidungsfront (TV Filmi)
2014 Alle unter eine Tanne (TV Filmi)
2013 Bron/Broen
2013 Dicte
2012 Notruf Hafenkante
2012 SOKO Wismar
2010 Borgen
2010 Küstenwache
2008 Max
2008 2900 Happiness
2006 Anna Pihl
2003 Der Landarzt
2003 Langt fra Las Vegas
2002 Langt fra Las Vegas i nærheden af Meyerheim
2002 Nikolaj og Julie
2002 Rejseholdet
2000 Madsen og Co.
2000 Pyrus i alletiders eventyr
2000 Skjulte spor
1997 Taxa

Görev Aldığı Yapımlar

Claes Bang Fotoğrafları

Claes Bang Fotoğrafları Claes Bang Fotoğrafları Claes Bang Fotoğrafları Claes Bang Fotoğrafları Claes Bang Fotoğrafları