Claudette Lalí

Claudette Lalí
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.8.1975
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Claudette Eloiza Encarnacion Jaquez'dir. The Many Saints of Newark (2020), The Irishman (2019) ve Karanlık Gerçek (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 51 Christopher Street
2021 Maria De Luna
2020 West Side Story
2020 The Many Saints of Newark
2019 İrlandalı
2019 Héroes de Junio: La Historia Prohibida
2018 El Fantasma de mi Novia
2018 Cómplices
2018 Bonds
2016 Girasol
2015 Detective Willy
2015 Chi-Raq
2014 Cabin Fever: Patient Zero
2013 Jibeuro ganeun gil
2013 ¿Quién manda?
2012 Karanlık Gerçek
2012 El rey de Najayo
2011 Melodiosa Soledad (Kısa Film)
2010 Tropico de Sangre
2010 Borsa: Para Asla Uyumaz
2009 Falling Up
1995 Amor (Kısa Film)

Televizyon

2020 Saturday Night Live
2019 Por amar sin ley
2019 Orange Is the New Black
2005 Acceso maximo
2002 Sábado gigante
1985 Los Niños Pueden

Yapımcı

2014 Al Sur de la Inocencia
2013 ¿Quién manda?
2012 Subterraneo (Kısa Film)
2011 Melodiosa Soledad (Kısa Film)

Televizyon

2007 Latin Grammy Celebra: Marco Antonio Solis

Görev Aldığı Yapımlar

Claudette Lalí Fotoğrafları

Claudette Lalí Fotoğrafları Claudette Lalí Fotoğrafları Claudette Lalí Fotoğrafları Claudette Lalí Fotoğrafları Claudette Lalí Fotoğrafları