Claudia Myers

Claudia Myers
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Fort Bliss (2014), Above the Shadows (2019) ve Kettle of Fish (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır. Columbia Üniversitesi ve Yale Üniversitesi mezunudur. Halen Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Film ve Medya Sanatları bölümünde profesör olarak görev yapmaktadır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Above the Shadows
2014 Fort Bliss
2007 Outside the Wire (Video)
2006 Kettle of Fish
2004 The Kindness of Strangers (Kısa Film)
2001 Buddy & Grace (Kısa Film)
1999 Short Cut (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Wild Oats
2014 Fort Bliss
2010 Below the Beltway

Senaryo

2019 Above the Shadows
2016 Wild Oats
2014 Fort Bliss
2010 The War Inside
2007 Outside the Wire (Video)
2006 Kettle of Fish
2004 Anatomy of Care (Video)
2004 The Kindness of Strangers (Kısa Film)
2001 Buddy & Grace (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Claudia Myers Fotoğrafları

Claudia Myers Fotoğrafları Claudia Myers Fotoğrafları Claudia Myers Fotoğrafları