Claudio Giovannesi

Claudio Giovannesi
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.3.1978
Doğum Yeri:Roma

İtalyan senarist ve yönetmen.

Alì ha gli occhi azzurri (2012) , Fiore (2016) ve Piranalar (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 La paranza dei bambini
2016 Fiore
2014 9x10 novanta (Belgesel)
2013 Wolf (Belgesel)
2012 Alì ha gli occhi azzurri
2009 Fratelli d'Italia (Belgesel)
2009 La casa sulle nuvole
2005 L'uomo del sottosuolo (Kısa Film)
2004 In a Sentimental Mood (Kısa Film)
2003 Ciao Alberto (Kısa Belgesel)
2003 Sintonie di Primavera (Kısa Belgesel)

Televizyon

2016 Gomorra: La serie

Senaryo

2019 La paranza dei bambini
2016 Fiore
2014 9x10 novanta (Belgesel)
2013 Wolf (Belgesel)
2012 Alì ha gli occhi azzurri
2009 Fratelli d'Italia (Belgesel)
2009 La casa sulle nuvole
2005 L'uomo del sottosuolo (Kısa Film)
2004 In a Sentimental Mood (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Claudio Giovannesi Fotoğrafları

Claudio Giovannesi Fotoğrafları Claudio Giovannesi Fotoğrafları Claudio Giovannesi Fotoğrafları Claudio Giovannesi Fotoğrafları Claudio Giovannesi Fotoğrafları