Clémence Poésy

Clémence Poésy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1982
Doğum Yeri:Val-de-Marne

Fransız manken ve oyuncu.

Çocukken sahnede bazı İngilizce yapımlar da dahil olmak üzere drama eğitimi almıştır. 1999'dan bu yana film ve dizilerde faaliyet göstermektedir. Bruges (2008), Tenet (2020) ve Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Tenet
2020 Resistance
2019 The middle of the horizon
2019 The Tears Stroke (Kısa Film)
2017 Tito and the aliens
2017 Grizzly Bear: Mourning Sound (Kısa Film)
2017 Final Portrait
2016 İki Kişilik Aile
2016 7 Minutes
2015 The Great Game
2015 The Ones Below
2014 GHB: To Be or Not to Be
2014 Métamorphose (Kısa Film)
2013 Mr. Morgan's Last Love
2013 Karaoke! (Kısa Film)
2012 The Capsule (Kısa Film)
2012 Hopper Stories (Kısa Film)
2011 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2
2011 The Silence of Joan (Jeanne Captive)
2010 Le mystère
2010 Pièce montée
2010 Lullaby for Pi
2010 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1
2010 127 Hours
2009 Heartless
2008 Blanche (Kısa Film)
2008 In Bruges
2008 La troisième partie du monde
2007 Sans moi
2007 Masked Mobsters (Le Dernier gang)
2006 Le Grand Meaulnes
2005 Harry Potter and the Goblet of Fire
2003 Welcome to the Roses (Bienvenue chez les Rozes)
2002 Olgas Sommer
2001 Petite Soeur (Kısa Film)

Televizyon

2022 The Essex Serpent (Mini Dizi)
2021 In Therapy
2018 Genius
2018 The Tunnel
2012 Birdsong (Mini Dizi)
2012 Richard II (TV Filmi)
2010 Gossip Girl
2007 War and Peace (Mini Dizi)
2006 Les Amants du Flore (TV Filmi)
2005 Revelations (Mini Dizi)
2004 Gunpowder, Treason & Plot (TV Filmi)
2003 Life After All (TV Filmi)
2001 Tania Boréalis ou L'étoile d'un été (TV Filmi)
2000 Les Monos
1999 Un homme en colère

Görev Aldığı Yapımlar

Clémence Poésy Fotoğrafları

Clémence Poésy FotoğraflarıClémence Poésy FotoğraflarıClémence Poésy FotoğraflarıClémence Poésy FotoğraflarıClémence Poésy Fotoğrafları