Cody Kostro

Cody Kostro
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

ABD'li oyuncu.

Collective: Unconscious (2016), Law & Order: Special Victims Unit (1999) ve Bu Nasıl Arkadaşlık Lan! (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Foxhole
2019 All the Little Things We Kill
2019 The Shed
2017 Hello (Kısa Film)
2016 Collective: Unconscious
2015 Living with Everyone
2014 Bu Nasıl Arkadaşlık Lan!
2014 Press Reset (Kısa Film)
2013 The American Werewolves (Kısa Film)

Televizyon

2020 Mare of Easttown
2019 Half-Empty (TV Filmi)
2019 City on a Hill
2018 Elementary
2018 Instinct
2016 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Cody Kostro Fotoğrafları

Cody Kostro FotoğraflarıCody Kostro FotoğraflarıCody Kostro FotoğraflarıCody Kostro FotoğraflarıCody Kostro Fotoğrafları