Colin Trevorrow

Colin Trevorrow
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.7.1976
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Colin T. Trevorrow'dur. Zaman Yolcuları (2012), Star Wars: Skywalker'in Yükselişi (2019) ve Jurassic World (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Jurassic World: Dominion
2019 Battle at Big Rock (Kısa Film)
2017 Henry'nin Kitabı
2015 Jurassic World
2012 Zaman Yolcuları
2005 Gary: Under Crisis (TV Movie)
2004 Reality Show (Belgesel)
2002 Home Base (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Intelligent Life
2021 Jurassic World: Dominion
2019 Battle at Big Rock (Kısa Film)
2018 Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2012 Zaman Yolcuları
2004 Reality Show (Belgesel)
2002 Home Base (Kısa Film)

Televizyon

2021 Jurassic World: Camp Cretaceous
2016 Lego Jurassic World: The Indominus Escape (Mini Dizi)
2005 Gary: Under Crisis (TV Filmi)

Senaryo

2021 Intelligent Life
2021 Jurassic World: Dominion
2019 Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi
2019 Battle at Big Rock (Kısa Film)
2018 Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2015 Jurassic Wolrd
2004 Reality Show (Belgesel)
2003 Making Revolution
2002 Home Base (Kısa Film)

Televizyon

2016 Lego Jurassic World: The Indominus Escape (Mini Dizi)
2005 Gary: Under Crisis (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Colin Trevorrow Fotoğrafları

Colin Trevorrow Fotoğrafları Colin Trevorrow Fotoğrafları Colin Trevorrow Fotoğrafları Colin Trevorrow Fotoğrafları Colin Trevorrow Fotoğrafları