Colman Domingo

Colman Domingo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.11.1969
Doğum Yeri:Pensilvanya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Colman Jason Domingo'dur. Babası Belize annesi ise Guetamala kökenlidir. Overbrook High School ve Temple University mezunudur. The Butler (2013), Bir Ulusun Doğuşu (2016) ve If Beale Street Could Talk (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Ma Rainey's Black Bottom
2020 Zola
2020 Without Remorse
2020 The God Committee
2020 Şeker Adamın Laneti
2019 Lucy Gökyüzünde
2019 Euphoria
2018 Suikastçı Topluluğu
2018 Sokağın Dili Olsa
2018 Nothingman (Kısa Film)
2018 First Match
2017 Timeless
2016 Culling Hens
2016 Bir Ulusun Doğuşu
2015 Beautiful Something
2014 Time Out of Mind
2014 Özgürlük Yürüyüşü
2013 Newlyweeds
2013 HairBrained
2013 All Is Bright
2013 A Long Walk (Kısa Film)
2013 42
2013 Başkanların Hizmetkarı
2012 Red Hook Summer
2012 Lincoln
2008 St. Anna Mucizesi
2006 Kayıp Yaşamlar
2003 Kung Phooey!
2000 Desi's Looking for a New Girl
1999 King of the Bingo Game (Kısa Film)
1999 Gerçek Suç
1998 Around the Fire
1995 Timepiece (Video)

Televizyon

2019 Fear the Walking Dead
2018 American Dad! (Seslendirme)
2017 BoJack Horseman (Seslendirme)
2016 Lucifer
2016 Horace and Pete
2015 The Knick
2015 For Justice (TV Filmi)
2010 The Big Gay Sketch Show
2010 Law & Order: Criminal Intent
2009 Great Performances
2008 Law & Order
2006 Law & Order: Trial by Jury
2000 Nash Bridges

Görev Aldığı Yapımlar

Colman Domingo Fotoğrafları

Colman Domingo Fotoğrafları Colman Domingo Fotoğrafları Colman Domingo Fotoğrafları Colman Domingo Fotoğrafları Colman Domingo Fotoğrafları