Common

Common
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :13.3.1972
Doğum Yeri:Chicago

ABD'li rap sanatçısı ve oyuncu. 

Asıl adı Lonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn'dir. İlk kez 1997 yılında yayınlanan Crook & Chase dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Amerikan Gangesteri (2007), Sokağın Kralları (2008), Smokin' Aces (2006) ve John Wick: Chapter 2 (2017) filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2020 Eve
2019 Nine Lives
2019 The Kitchen
2019 The Informer
2018 Hunter Killer
2018 Saint Judy
2018 Küçük Ayak (Seslendirme)
2018 Sessiz Kalma
2018 Ocean's Eight
2018 All About Nina
2018 Burada ve Şimdi
2018 Öykü
2017 Love Beats Rhymes
2017 Kızlar Gecesi
2017 A Happening of Monumental Proportions
2017 Sadakat Yolunda
2017 John Wick 2
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2016 Barbershop: The Next Cut
2015 Being Charlie
2015 Entourage
2015 Gece Takibi
2014 Özgürlük Yürüyüşü
2014 Every Secret Thing
2014 X/Y
2013 Sihirbazlar Çetesi
2013 Pawn
2013 Bizarre Bracket Behavior (Kısa Video)
2013 Çatlak Film
2012 Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 LUV
2011 Yılbaşı Gecesi
2011 Neşeli Ayaklar 2 (Seslendirme)
2010 Just Wright
2010 Çılgın Bir Gece
2009 Kid Cudi: Make Her Say (Kısa Video)
2009 Dow Jones (Kısa Video)
2009 Terminatör Kurtuluş
2008 Wanted
2008 Sokağın Kralları
2008 Kanye West Feat. Chris Martin: Homecoming (Kısa Video)
2007 Alicia Keys: Like You'll Never See Me Again (Kısa Video)
2007 Amerikan Gangsteri
2007 Common Feat. Lily Allen: Drivin' Me Wild (Kısa Video)
2006 Smokin' Aces
2005 Common: Go! (Kısa Video)
2004 Kanye West Feat. Syleena Johnson: All Falls Down (Kısa Video)
2003 Twista Feat. Kanye West & Jamie Foxx: Slow Jamz (Kısa Video)
2002 Common Feat. Mary J. Blige: Come Close (Kısa Video)
2000 Common Feat. Macy Gray: Geto Heaven Remix T.S.O.I. (Kısa Video)

Televizyon

2017 The Lion Guard
2018 The Chi
2017 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2015 The Wiz Live! (TV Filmi)
2011 Yürüyen Cehennem
2013 The Mindy Project
2011 Single Ladies
2004 One on One
2003 Girlfriends
2001 Soul Train

Video Oyunları (Seslendirme)

2009 Terminator Salvation
2009 Wanted: Weapons of Fate
2007 NBA 2K8

Yapımcı

2018 They Fight (Belgesel)
2018 The Line (Kısa Film)
2017 The Last Two Lovers at the End of the World
2017 Burning Sands
2016 Two Trains Runnin' (Belgesel)
2013 Magic Men (Belgesel)
2012 LUV

Televizyon

2018 The Chi
2016 Untitled Lena Waithe Project (TV Filmi)
2016 An American Girl Story: Melody 1963 - Love Has to Win (TV Filmi)
2016 America Divided (Belgesel Dizi)
2015 Framework

Diskografi

2016 Black America Again
2014 Nobody's Smiling
2011 The Dreamer/The Believer
2008 Universal Mind Control
2007 Finding Forever
2005 Be
2002 Electric Circus
2000 Like Water for Chocolate
1997 One Day It'll All Make Sense
1994 Resurrection
1992 Can I Borrow a Dollar?

Görev Aldığı Yapımlar

Common Fotoğrafları

Common Fotoğrafları Common Fotoğrafları Common Fotoğrafları Common Fotoğrafları Common Fotoğrafları