Corbin Bleu

Corbin Bleu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.2.1989
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Corbin Bleu Reivers'tur. High Incident (1996), Asker (1998), Mystery Men (1999) ve Galaksi Savaşçıları (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ormandaki Cadı
2019 Walk. Ride. Rodeo.
2019 Ovid and the Art of Love
2017 Holiday Inn: The New Irving Berlin Musical - Live
2015 Megachurch Murder
2013 Nurse 3-D
2013 The Monkey's Paw
2013 Sugar
2012 Twinkle Toes (Video – Seslendirme)
2012 Scary or Die
2012 Aşkı Kollarına Yaz
2011 Küçük Lokomotif (Seslendirme)
2010 I Owe My Life to Corbin Bleu (Kısa Film)
2009 Beyond All Boundaries (Kısa Film – Seslendirme)
2008 Sara Lee: 2008 Commercial (Kısa Film)
2008 Guitar Hero on Tour: Decades - Corbin Bleu Commercial (Kısa Film)
2008 Corbin Bleu: Run It Back Again (Kısa Film)
2008 Corbin Bleu: Moments That Matter (Kısa Film)
2008 Corbin Bleu: Celebrate You (Kısa Film)
2008 High School Musical 3: Senior Year
2008 Free Style
2007 Little League World Series: Lucas Grabeel and Corbin Bleu Commercial (Kısa Film)
2007 Danimals: Zac Efron & Corbin Bleu Commercial (Kısa Film)
2007 Corbin Bleu: Deal with It (Kısa Film)
2007 Bao hu lu de mi mi (Seslendirme)
2006 Corbin Bleu: Push It to the Limit (Kısa Film)
2004 Catch That Kid
1999 Mystery Men
1999 Galaksi Savaşçıları
1999 Family Tree
1998 Beach Movie
1998 Asker

Televizyon

2020 Supergirl
2018 The Middle
2018 Chicago Med
2016 The Fosters
2016 Castle
2014 Psych
2014 dropp Dead Diva
2013 One Life to Live
2013 One Life to Live
2013 Franklin & Bash
2012 Blue Bloods
2011 Tonka Chuck and Friends: Big Air Dare (TV Filmi)
2010 The Good Wife
2009 The Beautiful Life: TBL
2009 Fineas ve Förb (Seslendirme)
2008 Hannah Montana
2007 Ned's Declassified School Survival Guide
2007 Flight 29 Down
2007 High School Musical 2 (TV Filmi)
2007 Haydi Atla! (TV Filmi)
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV Filmi)
2006 High School Musical (TV Filmi)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
1998 Malcolm & Eddie
1996 ER

Görev Aldığı Yapımlar

Corbin Bleu Fotoğrafları

Corbin Bleu Fotoğrafları Corbin Bleu Fotoğrafları Corbin Bleu Fotoğrafları Corbin Bleu Fotoğrafları Corbin Bleu Fotoğrafları