Corey Stoll

Corey Stoll
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.3.1976
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Corey Daniel Stoll'dür. Paris'te Gece Yarısı (2011), Ant-Man (2015) ve House of Cards (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır. 21 Haziran 2015 tarihinde Nadia Bowers ile evlenmiştir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2020 The Many Saints of Newark
2020 West Side Story
2019 The Report
2018 Ay'da İlk Insan
2018 Martı
2018 Driven
2016 Café Society
2016 Altın
2015 Karanlık Yerler
2015 Kara Düzen
2015 Ant-Man
2015 Anestezi
2014 Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Non-Stop
2014 İyi Bir Yalan
2014 Glass Chin
2013 C.O.G.
2013 Annie Parker'ın Şifresi
2012 Victoriana
2012 The Time Being
2012 Bourne'un Mirası
2011 Paris'te Gece Yarısı
2010 Helena from the Wedding
2010 Ajan Salt
2009 Darbe
2009 Brief Interviews with Hideous Men
2007 23 numara
2006 Şanslı Slevin
2005 Tek Başına
2001 Okénka (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Deuce
2019 Ratched
2018 The Romanoffs
2017 Girls
2017 The Strain
2017 American Dad! (Seslendirme)
2016 House of Cards
2015 WHIH News Front
2014 Homeland
2014 The Normal Heart (TV Filmi)
2012 Christine
2011 Law & Order: Los Angeles
2009 The Unusuals
2009 The Good Wife
2009 Life on Mars
2007 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2006 Without a Trace
2006 The Unit
2006 The Nine
2006 Standoff
2006 Law & Order
2006 A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (TV Filmi)
2005 Numb3rs
2005 ER
2005 CSI: Miami
2005 Alias
2004 NYPD Blue
2004 Kanıt Peşinde
2004 Charmed

Görev Aldığı Yapımlar

Corey Stoll Fotoğrafları

Corey Stoll Fotoğrafları Corey Stoll Fotoğrafları Corey Stoll Fotoğrafları Corey Stoll Fotoğrafları Corey Stoll Fotoğrafları